Javítási megbízások

Javítási megbízások

Válasszon megbízható kézműveseket közvetítők nélkül, és akár 40% -ot spóroljon meg!

  1. Töltse ki az alkalmazást
  2. Szerezzen árajánlatokat a mesterektől
  3. Válasszon művészeket ár és vélemények alapján
Javítási megbízások

Feladatok

Munka és együttműködés Qjob-al

Kínálatunk magánszereplőknek és szolgáltató cégeknek
Hogyan lehetsz szakember? A mi csoportunk...
Egy természetvédelmi tábor kerettörténetében való szereplésre szeretném felkérni Zsozeatyát, a szereplés az ember stílusának megfelelő komolyságú lenne, főleg kisiskolás gyerekek szórakoztatására és a természetvédelem fontosságára való felhívára van kitalálva. Személy szerint nagyon örülnék a segítségnek hiszen 15. éve kerül megrendezésre a tábor és sajnos egyre kevesebb jelentkezővel tudjuk elindítani.
Galgahévíz, Bika-tó, 2193 Magyarország
0 Ft

Ádám

I need a photographer for a social event. Date: Oct 17 at 13:30. Both the ceremony and the party places are located on district 1.
Budapest, District I., Hungary
15 000 Ft

Rodrigo Hernandez

A 7. kerületben kell 500-600 szórólapot autók szélvédőjén elhelyezni.A feladat kb. 1 órát vesz igénybeFizetés: 1500 Ft
Budapest, VII. kerület, Magyarország
1 500 Ft

Krisztián

A 6. kerületben kell szórólapokat elhelyezni autók szélvédőjén.A feladat kb. 1 órát vesz igénybe.Fizetés: 1200 Ft
Budapest, VI. kerület, Magyarország
1 200 Ft

Krisztián

Regisztrálj a megadott linken, és tölts ki legalább 3 kérdőívet sikeresen, amikért egyébként már alapjában véve is kapsz pénzt. bit.ly/3ex3DZoAdj ajánlatot, és én felveszem veled a kapcsolatot.
12 000 Ft

Ágoston

Egy hónapon keresztül kell napi 4 órában különböző promóciókban részt venni. Szórólap osztás/kihordás, jelmezes animátor, host/hostess feladatok. A szórólapokat parkolókban kell autókra kitenni és bevásárlóközpontokban osztogatni, illetve az érdeklődőkkel beszélgetni és elmagyarázni nekik a szolgáltatás lényegét. A jelmezes promóciót szintén bevásárlóközpontokban kell végezni, első sorban a Lurdy házban.Fizetés: 2500 - 5000 Ft/óra
Budapest, Magyarország
500 000 Ft

Krisztián

Olyan 16-25 év közötti fiatal lányt/fiút keresek az egész országban akik szeretnek bulizni és ismerik magyar pop és rap előadókat. A feladat az adott esemény promózása és a jegyek eladása. Ha sikerül teljesítened az adott eseményre kitűzött eladást akkor ingyenesen bemehetsz arra az eseményre. Előny ha a közösségi médiában nagy követőtáborral rendelkezel. De nem hátrány ha esetleg nem nagy a baráti köröd.Egy bizonyos mennyiségű eladott jegy után jutalékot kapsz!Ár privátban!
Magyarország
0 Ft

Alexandra

Olyan 16-25 év közötti Debreceni vagy környéki fiatalokat keresek aki szeretnének ingyen bulizni. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy promózni kell az adott eseményt és eladni egy pár jegyet ami után jutalékot kaptok.
Debrecen, Magyarország
1 000 Ft

Alexandra

Körülbelül 1000 szórólapot kell autók szélvédőjén elhelyezni a 9. kerületben.A feladat kb. 2 órát vesz igénybe.Fizetés: 2500 Ft
Budapest, Mester u., Magyarország
2 500 Ft

Krisztián

2021.Szeptember. 04 vagy 25-re szeretnénk esküvőt szervezni, 40 fővel számolunk.Szeretnénk találni egy megbízható esküvőszervezőt, aki segítene megtalálni a megfelelő helyszínt és megszervezni az esküvőt a lent megadott költségkeretből.
800 000 Ft

Melinda

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu