Bűvész Budapesten

Bűvész

Tapasztalt rendezvényszervezőt keresel? Válassz megbízható szakembert közvetítők nélkül, és takaríts meg akár 40%-ot a kiadásaidból!

 1. Hozz létre feladatot
 2. A már jól bevált rendezvényszervezők felajánlják szolgáltatásaikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válaszd ki a legjobb szakembert
Bűvész
 • Bűvész Budapest a Qjob segítségével.
 • Honlapunk segít gyorsan megtalálni azt a tapasztalt szakembert, aki a kívánt szolgáltatást nyújtja számodra.
 • Bűvész Budapest – tegyél közzé egy feladatot és az ellenőrzött szakemberek felkínálják szolgáltatásaikat és árajánlatot tesznek.
Több mint 1922 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 420

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 1922 profi várja megrendelésedet!

Hozz létre feladatot a Qjob.hu-n, ha eredeti bűvész műsort szeretnél a rendezvényedhez, és szükséged van egy tapasztalt bűvészre Budapesten. A Qjob.hu weboldalán regisztrált szakik válaszolnak a megrendelésedre, és készen állnak arra, hogy a megbeszélt időpontban megérkezzenek a megadott címre, és olcsón megtartsák az eseményt. Válassz ki egy vagy több együtt dolgozó bűvészt, állapodj meg a közelgő előadás forgatókönyvéről, és add meg a műsor költségeit is.

A Qjob weboldalán megtalálhatod és olcsón megrendelheti az eredeti műfajú bűvészek szolgáltatásait, akik gyermekeknek és felnőtteknek szóló rendezvényeket tartanak, mint például:

 • céges ünnepek (különféle hagyományos, szakmai, valamint a vállalat és az alkalmazottak számára jelentős események)
 • Újév és karácsony
 • Születésnap
 • esküvő, valamint évforduló
 • tematikus ünnepek oktatási intézményekben (iskolák, óvodák)

A Qjob-on regisztrált Budapesti bűvészek megvitatják veled a közelgő előadás forgatókönyvét, garantálják, hogy az előadáson minden szükséges kellék rendelkezésre áll, valamint állatok is (ha szükéségesek).

Bűvész rendelés árak

A Budapesti bűvészek szolgáltatásainak árait a Qjob.hu árlistája, valamint az oldalon regisztrált szakik profiljai tartalmazzák. Az árak tájékoztató jellegűek és a Qjob-on kiválasztott bűvésszel kötött megállapodás alapján kerülnek kiigazításra.

A szolgáltatás végső költsége a következőktől függ:

 • az ünnepre meghívott bűvészek száma - lehet egy bűvész vagy egy egész bűvész csapat
 • a bűvészek által az eseményen bemutatott mutatott műsor összetettsége - különféle állatok részvétele, interakció a meghívott vendégekkel stb.
 • a bűvész előadásának időtartama

Rendszeres együttműködéssel ugyanazzal a Qjob bűvésszel különböző kedvezményekre számíthatsz. Az ünnepek és rendezvények kiváló minőségű előadásai meglehetősen olcsón kerülnek hozzád - akár 30% -kal olcsóbbak, mint a Budapesti speciális szervezetek bűvészeinek előadásai.

Miért a Qjob.hu-ról rendelj bűvészt?

A Qjob-on regisztrált mágusok nagy tapasztalattal rendelkeznek különféle rendezvényeken való fellépések terén. Olcsón és kiváló minőségben képesek lesznek megszervezni a rendezvényt, valamint a vendégek érdekes időtöltésüket az egész ünnep alatt.

A bűvészek előadásait alacsony áron és a számodra kedvező feltételekkel tartják. Tárgyalj a bűvészekkel az esemény programját illetően, amely után teljes mértékben támaszkodhatsz szakmaiságukra. Megfizethető áron eredeti gazdag bűvész műsort kapsz - ezt bizonyítják az ügyfelek véleményei, amelyek megtalálhatók a Qjob-on regisztrált szakik profiljában.

Ha jó bűvész szükséges Budapesten, rendeld meg olcsón szolgáltatásait most a Qjob.hu weboldalon.

Több mint 1922 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu