Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Nóra vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Több, mint 5 év tapasztalattal rendelkezem digitális marketing területen. Szívügyem a kis- és középvállalkozások, startupok online kommunikációjának, marketing startégiájának és weboldalának felépítése és megvalósítása.Közel 20 nemzetközi rendezvény szervezésében vettem részt az elmúlt 2 évben. A tervezéstől az online kommunikáción át egészen a kivitelezésig.Fontosnak tartom az üzleti fejlődést, ezért is kedvelem leginkább a közösségi oldalak közül a LinkedInt. Brand építő hatásáról 2019-ben oktatásokat is tartottam és évek óta tanácsadás formájában is edukálom a hazai KKV és startup szektort.Szenvedélyem képezni magam és megismerni új technológiákat. Szeretem a kreatív, magával ragadó projekteket. Legyen a tiéd a következő!Amivel foglalkozom:- SOCIAL MEDIA: Facebook tartalom és hirdetésmenedzsment, LinkedIn menedzsment és tanácsadás, Instagram marketing tervezés és kivitelezés, Hírlevél kampánystartégia tervezés és megvalósítás.- MARKETING TERVEZÉS: Teljeskörű marketing megoldások kis- és középvállalkozásoknak, Startupoknak a tervezéstől a megvalósításig.- WEBOLDALKÉSZÍTÉS: Mobil eszközökre optimalizált, modern, keresőbarát weboldalak elkészítését vállalom, akár rövid határidővel is a megrendelővel folyamatos kapcsolatot tartva.- RENDEZVÉNYSZERVEZÉS: Üzleti rendezvények teljeskörű tervezését, szervezését és lebonyolítását is örömmel vállalom. A marketing folyamatokon át a catering és egyéb szolgáltatások megerendeléséig teljes körű szolgáltatást nyújtok ügyfeleim számára.-LINKEDIN TANÁCSADÁS: Több éves tapasztalattal rendelkezem Linkedin sales kampányok és profil építés terén, legyen szó akár céges akár személyes profilról.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Promóter megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Nóra.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Promóter terén. Nóra egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Nóra ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Promóter szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5

Nóra gyorsan, a vállalt feltételekkel jó minőségben írta meg a feladatot (blogbejegyzés). Köszönöm! ;)

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
2019 december 19

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu