Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Réka Viktória vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
LinkedIn
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Főiskolai közgazdasági végzettséggel, több mint 5 éves adminisztrációs, diplomáciai és multinacionális területen szerzett tapasztalattal, továbbá több mint 10 éves aktív felsőfokú spanyol nyelvtudással állok rendelkezésre. Referencia: fordítóiroda megbízásában spanyol-magyar, magyar-spanyol nyelvi fordítás. A magyar nyelvi képességem szintén kiemelkedő, fordítást, lektorálást, korrektúrázást is örömmel vállalok. Ezen felül videók feliratozását is szívesen elvégzem, akár Youtube-videó feliratozásáról legyen szó, akár egyéb videó "ráégetett" szövegéről.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Virtuális asszisztens
Virtuális asszisztens (4)
Internetes kutatás, adatgyűjtés, Irodai munka (Excel, Word stb.), Prezentáció készítése, Egyéb
Rendezvények és promóciók
Rendezvények és promóciók (2)
Rendezvényszervező, Egyéb
Üzleti szolgáltatások
Üzleti szolgáltatások (1)
Fordítás, tolmácsolás
Korrepetálás és oktatás
Korrepetálás és oktatás (3)
Magyar nyelv, Más idegen nyelvek, Egyéb

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Promóter megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Réka Viktória.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Promóter terén. Réka Viktória egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Réka Viktória ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Promóter szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu