Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Mónika vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő, Idegenforgalmi-és Szálloda Szakon végeztem a Károly Róbert Főiskolán. Ezt követően hazai, és külföldi gyakorlatok után jó néhány 4 és 5 csillagos hotelekben szereztem gyakorlatot, ahol a szervezés, az emberekkel való foglalkozás, az emberek szórakoztatása, kiszolgálása, útbaigazítása mindennapos feladat volt. Szeretem a szervezési feladatokat, kreatív megoldásokat, van személyes ismeretségem a zenészek világában, valamint a borászok világában. 2017-ben elvégeztem egy borismereti kurzust, ismerem a borokat, tudok bort kóstolni, ezért borászati rendezvényeket is szivesen vállalok. Fő profilom a jövőben az Esküvői rendezvények szervezése, melyet már tapasztalatból ismerek. Ha engem választasz/választ esküvőd szervezésére, szivesen vállalom a vendégek navigálását, de akár még énekelek is Nektek. :) Köszönöm az érdeklődést, további információ adására, valamint személyes találkozóra szivesen állok rendelkezésetekre.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Promóter megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Mónika.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Promóter terén. Mónika egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Mónika ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Promóter szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu