Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Vivien vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Vivi vagyok! Ruhaipari technikus szakon jártam iskolába, a szakmám még nincs meg, de van érettségim illetve informatikából is jól végeztem, értek az exel táblázathoz, paint-hez, photoshophoz, és még sok más platformhoz is, nem nagyon van ami kifog rajtam + van egy oklevelem is amit összesen 2-en kaptunk meg a 28-ból. Ha segítségre van szükséged, szívesen segítek!Illetve 10 éves korom óta van egy keresztlányom, már gyerek korom óta vigyázok gyerekekre (tesók,ismerősök, stb gyerekei) örömmel is vagyok gyerkőcökkel. Odáig vagyok az állatokért, nagyon durván állatbarát vagyok. Kb 5 éves korom óta foglalkozok kutyákkal és néha-néha macskákkal is tehát szívesen sétáltatom őket, játszok velük, vagyok állatokkal. 😊😊 Szeretek mindent ami pörgös és nem unalmas😊😊. Érdekelnek az extrém, horrorisztikus, paranormális dolgok és helyek,szívesen megyek ilyen helyekre illetve kutatok utánuk 😁😄

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Promóter megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Vivien.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Promóter terén. Vivien egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Vivien ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Promóter szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu