Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Dóra vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Tanulmányok- Nyíregyházi Egyetem - Turizmus- Budapesti Gazdasági Egyetem - Kereskedelem és Marketing- Eva Fabian Makeup Academy - Beauty Expert, Makeup Artist- Zsidró Szalon - Hair StylistMunkatalasztalatokTöbb területen is szereztem munkatapasztalatot:- Első munkatapasztalataimat a turizmus-vendéglátás területén szereztem, főleg reggeliztetőként, illetve takarítóként (hotelben és étteremben).- Legtöbb tapasztalatra marketingesként tettem szert nagyobb cégeknél (pl. Samsung). Fő területem: social media, webshop, szövegírás, SEO. - Ezt kiegészítve jelenleg sminkesként is dolgozom különböző fotózásokon.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Promóter megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Dóra.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Promóter terén. Dóra egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Dóra ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Promóter szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu