Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Henrik vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Tisztelt Megbízó!Fiatal felnőttként vagyok jelen a Qjob portálon, célom az, hogy elegendő pénzt tudjak gyűjteni egy albérlet és magam fenntartásához. Jelenleg pénzügy és szamvitel BSc szakos egyetemi hallgató vagyok. Érdekel minden, ami a közgazdaságtannal kapcsolatos, főként a gyakorlatban is használt üzleti ága.Korábban, a középiskola befejezését követően (ahol 3 és fél éven át tanultam közgazdaságot) a Szegedi Járásbíróságon dolgoztam mint jegyzőkönyvvezető-írnok. 2 éves munkatapasztalatra tettem itt szert.Iskolaidőben vállaltam korrepetálást angol nyelvből; többek a segítségemmel érettségiztek le. Angolból B2 szintű nyelvvizsgával rendelkezem.A Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetségének tagja vagyok, több versenyükön is részt vettem, de volt, hogy általuk találtam munkát.Munkámra igényes vagyok, jellemez a precizitás.Remélem, elnyertem tetszését.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Promóter megbízást Szeged városában? Itt van, mondjuk Henrik.

Ő egy szakember, aki Szeged és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Promóter terén. Henrik egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Henrik ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Promóter szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu