Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Gabriella vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Több mint 20 éve dolgozom sales és marketing területen. Kis és középvállalatoknál épp úgy megtaláltam a helyem, mint magánvállalkozóként. Ez idő alatt minden helyen szakmailag is érdekes problémák megoldásával szembesültem, számtalan döntést készítettem elő feletteseimnek vagy akár saját magamnak is. Szembesültem a cégméretből adódó hátrányokkal és előnyökkel is, így a marketing feladatok és a költségek tervezésénél ez fontos alapot biztosít. Rendszerben gondolkodó típus vagyok, szeretem és igyekszem a tervezettségre és a biztonságra törekedni nem csak a magam döntéseit, hanem a Megbízók, Partnerek döntéseivel kapcsolatban is. A részfeladatok teljesíthetősége épp azért fontos, mert a rendszer akkor lesz kerek egész, ha a rendszert felépítő elemek is működnek, nem csak önmagukban, hanem együtt is.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Promóter megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Gabriella.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Promóter terén. Gabriella egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Gabriella ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Promóter szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
Krisztián

Krisztián K.

2020 február 24

Gabriellával nagyon gördülékenyen ment az egyeztetés, mindent nagyon gyorsan és az elvárásoknak megfelelően végzett el. Csak ajánlani tudom.

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
2020 február 24

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu