Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Judit vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Kompetenciáim: angol nyelvű források feldolgozása, terhelhetőség, számítógépes programok mélyreható ismerete (Premier Pro, Adobe Photoshop, Ms Office) Wordpress alapú oldalak szerkesztésében való jártasság, gyors alkalmazkodóképesség, tanulékonyság, kreatív szövegalkotási készség.Szakmai hátterem években:Kosárlabda edzőként 8 év, honlapszerkesztőként 4 év, online újság szerkesztőjeként 4 év. Voltam művelődési ház igazgatója 1 évig, vezettem színjátszókört szintén 1 évig, majd technikai vezető voltam egy sportegyesületnél 2 éven át, és határidőhöz kötött, felelősségteljes adminisztációs feladatokat láttam el. Jelenleg kosárlabda edzőként és személyi edzőként dolgozom, amellett, hogy mesterszakos egyetemista vagyok. Tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzem, Összehasonlító irodalomtudomány szakirányon, így az irodalom, pszichológia, filozófia és művészetek képezik érdeklődésem.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Promóter megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Judit.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Promóter terén. Judit egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Judit ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Promóter szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu