Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Széplaki vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözlöm!A nevem Széplaki László. Releváns tapasztalattal rendelkezem különböző típusú takarítások (Festés utáni takarítás, általános nagytakarítás, fertőtlenítő takarítás, fenntartó jellegű takarítás, kárpit és szőnyegtisztìtás), valamint kerti munkák ( fűnyírás, zöldhulladék felszámolása) terén, illetve kisebb-nagyobb ház körüli munkák elvegzésében. Minden esetben maximálisan törekszem arra, hogy minden a megbeszéltek szerint zajlódjon és minőségi munkát adjak át a megrendelőnek. Forduljon hozzám bizalommal.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Promóter megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Széplaki.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Promóter terén. Széplaki egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Széplaki ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Promóter szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
Gergő

Gergő O.

2021 március 26

Ügyesen és precízen elvegeztèk a feladatokat nagy valószínűséggel hívni fogom még őket maximálisan csak ajánlani tudom

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
2021 március 26
Gergő

Gergő

2021 július 15

Megbízható,pontos,alapos!Ritka az ilyen megbízható ember!Csak a ajnànlani tudom.

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
2021 július 15

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu