Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Kitti vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
LinkedIn
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Rayan Kitti vagyok, 33 éves. Eredetileg genetikus végzettséggel rendelkezem, de az államvizsga letétele után rövidesen továbbképeztem magam és karriert váltottam. Nagyon szeretek emberekkel dolgozni, lételemem a pontos, tiszta kommunikáció. Rengeteg külföldi kapcsolatom van, 8 nyelven beszélek különböző szinteken. Több, mint 5 év munka tapasztalatom van HR, irodavezetés, management, üzleti adminisztráció és személyi asszisztencia témában. Január elsejétől egyéni vállalkozóként tevékenykedem.Van egy profi szakmai csapatom, akikkel az alábbi tevékenységi köröket vállaljuk:- személyi és virtuális asszisztencia- kezdő vállalkozás beindításához 100%-ban minden területre a megfelelő szakember: - weblap - weblap SEO - grafika és dizájn (logó, mottó és egyéb dizájn) - marketinges szakember - üzleti fotózás, termék fotózás - könyvelő - cégjogász- nem hivatalos angol - német - magyar fordítás- social media - tartalom gyártás- kifejezetten orvosi vagy biológiai témájú projektek menedzsmentje- Facebook, Instagram, blogbejegyzések elkészítése

A következő kategóriákban vállal feladatot

Virtuális asszisztens
Virtuális asszisztens (7)
Szövegírás, szövegszerkesztés, Internetes kutatás, adatgyűjtés, Irodai munka (Excel, Word stb.), Prezentáció készítése, Hirdetésfeladás, Online marketing, keresőoptimalizálás, Facebook, Instagram, Egyéb
Rendezvények és promóciók
Rendezvények és promóciók (5)
Rendezvényszervező, Próbavásárlás, Szertartásvezető, műsorvezető, animátor, Fotós, operatőr, Egyéb
Design
Design (4)
Arculattervezés, logók, névjegykártyák, Szórólaptervezés, Weboldal és alkalmazás tervezése, Közösségimédia-arculat
Webfejlesztés
Webfejlesztés (2)
Honlapkészítés, Honlapkarbantartás
Fotós- és videós szolgáltatások
Fotós- és videós szolgáltatások (1)
Fotózás
Szépség, egészség, sport
Szépség, egészség, sport (1)
Stílustanácsadás, stylist
Üzleti szolgáltatások
Üzleti szolgáltatások (1)
Fordítás, tolmácsolás
Korrepetálás és oktatás
Korrepetálás és oktatás (2)
Angol nyelv, Más idegen nyelvek

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Promóter megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Kitti.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Promóter terén. Kitti egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Kitti ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Promóter szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu