Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Éva Orsolya vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözöllek :)Évi vagyok, pályakezdő szövegíró. Aktív, közel anyanyelvi szintű angol és középfokú német nyelvtudással rendelkezem. Szívesen fordítok, emellett blogposztok/cikkek/házi feladatok/szerelmes levelek (vagy bármi más, amiben megegyezünk) megírását vállalom angol és magyar nyelven. Alapvető képszerkesztési és social media management ismeretekkel rendelkezem. Érdeklődő embernek tartom magam, aki nem ijed meg a kihívásoktól és mindig felvillanyozzák az újdonságok. Ha felkeltettem az érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velem, írj bátran!

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Promóter megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Éva Orsolya .

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Promóter terén. Éva Orsolya egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Éva Orsolya ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Promóter szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5

Orsolya a kitűzött határidő előtt a kérteknek megfelelően írta meg a cikket. Csak ajánlani tudom.

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
2020 február 24
Anastasia
2021 május 3

Évi azon kívül hogy kedves, pontosan a megbeszéltek szerint írta meg a cikket. Bátran ajánlom másoknak.

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
2021 május 3

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu