Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Henriett vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözöllek!Kóti Henriett vagyok, a szavak szerelmese.Pszichológiából diplomáztam, csoportos fitnesz instruktorként szereztem OKJ bizonyítványt, - emellett a bennem élő írót már a retorika szabválokon és kommunikációs önkéntesfeladatok során professzionálisan is bontakoztattam. Lediplomázásom követően egy kommunikációs ügynökséghez nyertem felvételt, mint account manager - itt legfőképp szövegeket írok és marketinganyagokat tervezek, rendezvények szervezésében segédkezem - és csoportos óraadó edzőként munkálkodom. Örömmel segítenék akár hosszútávú együttműködés keretein belül tartalomkészítési feladatokban, de más jellegű, grafikai, stratégiai marketing (PPC, copywriting fókusszal) megbízásokat is vállalok, ha úgy érzed tudnánk kapcsolódni, virtuális asszisztenst keresel, lelket szeretnél vinni a tartalmaidba, vagy egy gyors, precíz, emberközpontú munkaerővel dolgoznál együtt."Az idő lassan elszivárog,nem lógok a mesék tején,hörpintek valódi világot,habzó éggel a tetején." (József Attila)..

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Promóter megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Henriett.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Promóter terén. Henriett egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Henriett ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Promóter szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu