Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Kata vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Webdesignerként dolgozom szabadúszoként. Arculat tervezés, Virtuális Asszisztencia és Social Media felületek napi szintű kezelését, szerkesztését végzem el egyéni vállalkozóként több céggel együttműködve. Szeretek a saját magam ura lenni, a saját utamat járni és az időmet értékesen beosztani. Kreatív, precíz és lelkes vagyok minden munkámmal kapcsolatba. Minden egyes munkámat a "sajátomként" kezelek. Célom, hogy Márkád sikeres legyen, és büszke lehess rá. Gyors határidővel készítek kreatív anyagokat, írok blogokat és cikkeket. Rugalmas vagyok, hamar megtalálom az Emberekkel a közös hangot.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Promóter megbízást Dunakeszi városában? Itt van, mondjuk Kata.

Ő egy szakember, aki Dunakeszi és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Promóter terén. Kata egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Kata ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Promóter szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu