Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Brigitta vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözlöm! Berki Brigitta vagyok, 27 éves. Jelenleg számlák kiállításával foglalkozom. Az asszisztensi munkák nem állnak tőlem távol, ugyanis dolgozom/dolgoztam irodákban. Excel táblázat világában otthon vagyok, valamint a Word használatában is. 10 ujjas vakon gépelést sajátítottam el a tanulmányaim során. Szívesen vállalok szövegszerkesztési feladatokat, Excel táblázattal kapcsolatos munkákat. Éveket töltöttem el a kereskedelemben, és a vendéglátásban is van gyakorlatom. Ezáltal sok-sok emberrel foglalkoztam. Különböző szituációkat tanultam meg kezelni. Az irodai, vendéglátói tapasztalatomnak köszönhetően, számos céges eseményen vettem részt és szerveztem meg. Így a rendezvényszervezés sem áll tőlem olyan távol.Nyitott vagyok az új dolgokra is, de a meglévő tapasztalataimnak megfelelően, lelkiismeretesen végzem el a rám bízott feladatokat.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Promóter megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Brigitta.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Promóter terén. Brigitta egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Brigitta ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Promóter szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu