Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Balogh vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Szép napot!😊Balogh Ágnes vagyok.Postaforgalmi Szki végzettségem van, 17 éves korom óta a kereskedelemben és vendéglátásban dolgoztam. 4 éve a futár szakmát kipróbáltam és nagyon megtetszett mert emberekkel foglalkozhatok és a szenvedélyemmel az autóvezetessel is egyben. Kedves, gyors és precíz munkavégzés, ja és vidám😁 mindig mosolygok 😊B és C kategóriás jogosítványom van, svéd nyelven alapfokon beszélek (eladni már nem tudnak😁) OKJ Hatósági vizsga (PSZÁF)Dolgoztam kereskedelemben:Azúr, IKEA, Kika, Vendéglátásban: Ázsia Center fornetti és kávézó, Royal Étterem, Tonett étterem, Forte pizza, Dr.pizza Karavá pizza.Ennyit nagyvonalakban rólamBízzon meg egy feladattal és ígérem nem fogok csalódást okozni, ha korrekt a megrendelés korrekt a feladat elvégzése is😁További csodaszép napot!Üdvözlettel: Ágnes

A következő kategóriákban vállal feladatot

Futárszolgálat
Futárszolgálat (7)
Autós futár, Vásárlás, szállítás, Expressz futár, Élelmiszer-kiszállítás, Ételrendelés, Sofőrszolgálat, Csomagküldés (egyéb csomagkézbesítés)
Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Takarítás, házi- és ház körüli munkák (4)
Takarítás, Gondnokság, lépcsőház takarítása, Üzletihelyiségek takarítása, Ablaktisztítás
Rendezvények és promóciók
Rendezvények és promóciók (2)
Promóter, Hostess
Szépség, egészség, sport
Szépség, egészség, sport (1)
Fodrászat, hajfestés

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Promóter megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Balogh.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Promóter terén. Balogh egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Balogh ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Promóter szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu