Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, László vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

A diákévek (Vendéglátóipari főiskola) után gőzerővel nekifogtam álmaim megvalósításához, és zenész lettem. Spanyolországba kerültem, ahol 21 évet töltöttem a legnagyobb spanyol produkciós irodánál (www.romantic.es). Itt lettem később zenei producer, és megtanultam mi kell egy jó színpadi produkcióhoz a zenélésen kívül. Egyik kihívás jött a másik után: audió anyagok, videós anyagok vágása, weboldal készítés, plakátkészítés, prezentációk készítése, jelmez, és díszlettervezés, hang-, és fénytechnikai rendszerek kezelése, stúdiómunkák, klipkészítés, fotózás. Ezeket a kreativitást igénylő, színpadon kívüli munkákat legalább annyira szerettem, mint a színpadon állni. Természetesen megtanultam spanyolul, illetve angolból tökéletesítettem a főiskolán megszerzett felsőfokú tudásom, mivel munkám nagy része a színpadon az angol közönség előtti műsorvezetésből állt. 2010-ben alapítottam üzlettársammal egy jelenleg is működő produkciós irodát Magyarországon (www.maestromusic.hu), melynek fő profilja a spanyol partneriroda munkájának segítése. 2018-ban végleg hazaköltöztem. A sokak által nekem szegezett miértre nehezen tudok választ adni. Számos apróbb ok billentette a hazajövetel felé a mérleg nyelvét, melyek közül talán a legfontosabb az, hogy mint dalszerző előadónak nagyon hiányzott az anyanyelvi közönség. Tudtam, hogy a magyar könnyűzenei életbe való beilleszkedésem kapcsolatok hiányában nem lesz zökkenőmentes, elkezdtem egy "polgári" foglalkozást is (az első életemben:), és a Főtaxinál helyezkedtem el sofőrként, ahol jelenleg is dolgozom.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Futárszolgálat
Futárszolgálat (5)
Autós futár, Vásárlás, szállítás, Élelmiszer-kiszállítás, Sofőrszolgálat, Csomagküldés (egyéb csomagkézbesítés)
Virtuális asszisztens
Virtuális asszisztens (9)
Szövegírás, szövegszerkesztés, Internetes kutatás, adatgyűjtés, Irodai munka (Excel, Word stb.), Prezentáció készítése, Kép és videó szerkesztése, Hirdetésfeladás, Online marketing, keresőoptimalizálás, Facebook, Instagram, Telemarketing, Egyéb
Rendezvények és promóciók
Rendezvények és promóciók (4)
Rendezvényszervező, Szertartásvezető, műsorvezető, animátor, DJ, énekes, táncos, zenész, Egyéb
Design
Design (6)
Arculattervezés, logók, névjegykártyák, Szórólaptervezés, Illusztrációk, festészet, graffiti, Weboldal és alkalmazás tervezése, Közösségimédia-arculat, Infografikák, prezentációk, ikonok
Webfejlesztés
Webfejlesztés (2)
Honlapkészítés, Honlapkarbantartás
Korrepetálás és oktatás
Korrepetálás és oktatás (3)
Zene, tánc, művészet, Angol nyelv, Más idegen nyelvek

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Promóter megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk László.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Promóter terén. László egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be László ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Promóter szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu