Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Péter vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra
A Felhasználó törölte profiloldalát – augusztus 8, 19:08.

Bemutatkozás

Szia! Szívesen vállalok:-->Ms office programokkal kapcsolatos feladatok: Excel, Access, Word....||-->C# Console App-os kódolást (későbbiekben nem csak console-ost)..||-->Korrepetálást matekból!...||-->Biciklis futári munkát...||-->Illetve minden egyebet, amit szívesen megcsinálok és úgy érzem képes is vagyok a kivitelezésére....||Köszönöm, ha engem választasz!

A következő kategóriákban vállal feladatot

Virtuális asszisztens
Virtuális asszisztens (4)
Szövegírás, szövegszerkesztés, Irodai munka (Excel, Word stb.), Prezentáció készítése, Kép és videó szerkesztése
Rendezvények és promóciók
Rendezvények és promóciók (4)
Reklámanyagok terjesztése, Próbavásárlás, Promóter, Szertartásvezető, műsorvezető, animátor
Design
Design (10)
Arculattervezés, logók, névjegykártyák, Szórólaptervezés, Illusztrációk, festészet, graffiti, Weboldal és alkalmazás tervezése, Közösségimédia-arculat, 3D grafika, animáció, Infografikák, prezentációk, ikonok, Óriásplakát, köztéri reklám, Belsőépítészet, tájépítészet, Egyéb
Webfejlesztés
Webfejlesztés (5)
Honlapkészítés, Honlapkarbantartás, Programozás és szoftverfejlesztés, Applikációfejlesztés, Egyéb
Korrepetálás és oktatás
Korrepetálás és oktatás (1)
Egyéb

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Promóter megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Péter.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Promóter terén. Péter egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Péter ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Promóter szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu